Du fikk meg til å tro på mysteriet om forbindelse

Forbindelse er så mye mer enn et sammenfall: det deler tid og skaper magi. Denne historien handler om forbindelse.
Du fikk meg til å tro på mysteriet om forbindelse

Siste oppdatering: 27 januar, 2019

Livet er fullt av overraskelser og folk som revolusjonerer våre liv. Noen kaller disse overraskelsene tilfeldigheter, mens andre kaller dem serendipitet, synkronisering eller til og med møter som er forbundet med skjebnens røde tråd. Men de har alle en ting til felles: mysteriet om forbindelse. Og det er det jeg opplevde takket være deg.

Nå og da lurer jeg fortsatt på når det hele begynte. Når satte du av litt plass til meg? I hvilket eksakt øyeblikk var mysteriet om forbindelse en del av våre liv? Sannheten er at selv om jeg ikke vet når det hele begynte, er det å være en del av reisen noe jeg nyter.

Å slippe meg selv løs er noe jeg virkelig vil lære å gjøre. Jeg ønsker også å lære å sende deg kodede meldinger som bare vi forstår. Det er imidlertid ikke lett å avsløre det som våre ord ikke kan forklare.

Jeg håper at du kan holde på hemmeligheten min…

“Folk møtes når de trenger å møtes.”

-Paulo Coelho-

Min favorittgjentakelse

Jeg vet bare ikke hvordan du gjør det. Du har blitt min favorittgjentakelse og motoren til mine tanker og smil. Selv jeg kan ikke forklare det med ord, men det er sant. Jeg liker å føle meg sånn her. Den beste delen av alt er at du får meg til å føle meg levende uten å måtte berøre huden min.

“Noen som gjør at du føler ting uten å legge en finger på deg, det er imponerende.”

-Mario Benedetti-

Mysteriet om forbindelse

Jeg må innrømme at du vinner i denne leken. Det er umulig å lukke øynene og late som om ingenting skjer når min sjel berører din sjel.

Men jeg må innrømme at du er litt hemmelig og du er en ekspert når det gjelder å unngå å snakke om deg selv. Jeg bryr meg ikke fordi jeg liker det. Vet du hvor mye jeg liker å utforske deg?

Du er lykke

Er du klar over at du har en evne til å forbinde deg med andre? Du er dyktig i kunsten i å lytte til demonene deres og det som gjør dem lykkelige. Og ikke bare det, men visste du at din sans for humor lyser opp dagene mine? Du er revolusjonær. Du er i stand til å skape magi og tegne smil med dine uventede strategier. Faktisk begynte jeg å smile mer takket være deg.

Noen ganger tenker jeg at du er et anker midt i kvikksand. Andre ganger er du som en overraskelse som gjør alt annerledes. Du vet absolutt hvordan du legger igjen et merke!

Jeg har enda en hemmelighet: Jeg beundrer deg. Fordi det er en ting å leve drømmen og en helt annen ting å leve for å bli kjent med hverandre, for å utforske veien til selvoppdagelse og for å utvikle seg og bli lykkeligere mennesker for å gjøre andre lykkelige. Du er det beste eksempelet på hvorfor vi må koble med oss selv. Du har løst mysteriet om forbindelse og tilkobling.

Jeg føler meg takknemlig fordi jeg møtte deg

Jeg vil ikke fullføre dette uten å si takk for at jeg fikk møte deg etter noen mislykkede forsøk. Jeg vet at det ikke er din feil, det er min.

Sannheten er at vi er her av en eller annen grunn. Her er vi, og vi sender hverandre kodede meldinger og gåter. Det er i det minste det jeg tror; jeg kan bare snakke for meg selv. Likevel tar jeg ikke noe tilbake. Hvis alt dette bare er i hodet mitt, trives jeg i det minste selv om jeg aldri når reisemålet mitt og dette bare er en sløret forbindelse.

Men jeg har ikke lyst til å tro det. Jeg vil tro at noe forårsaket denne orkanen. Jeg vil tro at noe eksisterer blant dine frykter og mine usikkerheter og dine tvil og mine bekymringer.

Mysteriet om forbindelse

Takk for at du er deg selv og for at du fikk meg til å tro på mysteriet om forbindelse

Takk for at du ikke lukket døren da det var jeg som banket. Takk for at du forstår, for at du deler din tid med meg, for våre debatter, for dine tanker midt på natten og for dine særheter (jeg er sikker på at du vet hva jeg snakker om).

Takk for at du lar meg gå ved siden av deg, for at du skaper mentale labyrinter for meg og for at du vekker styrken min til å finne meg selv. Tro meg, det er ikke lett å finne noen som presser deg til å vokse. Det er ikke lett å finne noen som gjør at du ser ting du ikke kunne se før.

Endelig, takk for at du er her. Du fikk meg til å tro på mysteriet om forbindelse.


Denne teksten tilbys kun til informasjonsformål og erstatter ikke konsultasjon med en profesjonell. Ved tvil, konsulter din spesialist.