Jeg elsker klemmene som sier "Jeg vil ikke ha noe med motgang å gjøre"

Jeg elsker klemmene som sier "Jeg vil ikke ha noe med motgang å gjøre"

Siste oppdatering: 13 desember, 2017

Jeg elsker klemmene som, selv om de ikke løser noe, forteller at motgangen ikke skal ødelegge oss. Jeg liker å lukke øynene mens jeg omgir meg med denne kraften som skremmer den vekk mens jeg lager besvergelser som gjør at den blir borte slik jeg gjorde når jeg var lita og var redd for hekser.

Ved hjelp av klemmer løser vi opp anspentheten, reduserer stress, forbedrer selvtilliten vår, gjenoppretter tilliten til oss selv og verden rundt oss. I tillegg forsterker vi følelsen av trygghet og gjør at vi tar vare på våre følelsesmessige behov.

Sannheten er at gjennom en klem er det som om det sier “klikk”, og velværet vårt blir slått på som det skulle være en lyspære. Det gir oss kjærlighet og høster rene og fantastiske følelser som lindrer smerten.

Par omfavner hverandre

Selv på avstand kan en ærlig klem gjøre at hjertet blir omfavnet av sjelens vinger ...

En klem roer deg ned

Det finnes klemmer som gjør at du lukker øynene, trekker pusten og reiser til en annen verden hvor det er fredelig. Det blir faktisk hevdet at det generiske stoffet anxiolytika heter klem, fordi de beroliger personer i tider med stress og bekymringer.

Klemmer kan gi større mening enn en lang rekke beroligende ord og klapp på skulderen. Alt dette har en enkel forklaring: klemmer er en fantastisk gest som sier til den andre at man er på deres side både fysisk og emosjonelt.

Det er tilstedeværelsen av både det emosjonelle og fysiske som er viktig for at personen skal kunne føle den andre personen gjennom denne enkle og rike utvekslingen. Det er gjennom små detaljer og store gester, som gjør at man oppfatter at man blir verdsatt av den andre.

Varmen som blir gitt gjennom en klem gjør at man føler at alt vil bli bra til slutt, at det ikke er riktig tidspunkt for å gi opp og at personer som er glade i oss ikke vil forlate oss uten å gi deres trøst og støtte.

“Hun trengte en klem som gis med lukkede øyne. En klem som gjør at man klamrer seg til den andre og til livet. En slik klem som forvandler armene til et hjem, ild og sukker”

-Brando. Bocanadas y besos. Mind of Brando-

Kvinne elsker klemmene fra kjæresten

De fantastiske klemmene som gjør at all tristhet blir borte

Det er utrolig hvordan følelsene våre kan endres når noen gir oss en klem og overfører sin omtanke. Det blir lettere å bære negative følelser slik som tristhet og sinne, selv om de er smertefulle.

Vi lader opp positiv energi gjennom klemmene, og vi gir beskjed til sinnet vårt at vi kan komme oss igjennom hva som helst, og at det ikke finnes hindringer som gjør at vi ikke vil komme oss fremover i livet.

En klem er egentlig en følelse, en medisin for sjelen, begjær, kontakt, kjærtegn, gjenforening, rikdom, gode lykkeønskninger, et innsyn til hjertet, forståelse, nærhet, intensitet, glede og varme …

Kvinner sitter ute under et teppe

Jeg elsker disse klemmene fordi de roer meg ned, de hjelper meg å holde balansen, de trøster meg og avklarer essensen min. Jeg elsker dem fordi de overfører et helt perfekt kjærtegn som gjør at jeg må klype meg i armen for å vite om jeg drømmer eller om det faktisk er sant at verden min opprettholdes.

En klem som blir gitt til riktig tid kan gjøre en forskjell, gjøre at et hjerte smiler og tilsløre smerten og ensomheten. Det er ingen tvil om at en klem får oss til å føle oss spesielle og at det er den beste gaven vi kan gi.

Man bør derfor aldri undervurdere makten til en fysisk og emosjonell klem, da en slik enkel gest kan få deg ut av mørket, gi deg lys i skyggen, og gjøre at motgangene dine blir små og ubetydelige.

Bilder av Puung og Claudia Tremblay


Denne teksten tilbys kun til informasjonsformål og erstatter ikke konsultasjon med en profesjonell. Ved tvil, konsulter din spesialist.