Jeg lover å gi deg kjærlighet, å få deg til å smile

Kjærlighet er mer enn en følelse, det er en beslutning. Å dyrke den krever derfor forpliktelse, besluttsomhet og vilje.
Jeg lover å gi deg kjærlighet, å få deg til å smile
Adriana Díez

Skrevet og verifisert av psykologen Adriana Díez.

Siste oppdatering: 15 april, 2024

Jeg lover å ta vare på deg og få deg til å smile. Jeg lover å gi deg kjærlighet, og jeg lover å aldri få deg til å føle at du er alene. Jeg lover også å være nær deg, selv om det er lang avstand mellom oss. Jeg lover å ta hånden din hver gang du skjelver og gi deg en klem når du trenger det.

Jeg vil gi deg kjærlighet, og jeg vil at du skal føle det slik at all din frykt og tvil smelter bort. Jeg vil at vi skal holde fast på hverandre, uansett hva som kan komme, fordi mitt løfte er å elske deg. Jeg vil være ved siden av deg. Jeg vil at du skal føle deg nær meg.

Jeg lover å synge på en måte som vil få latteren din til å danse, og kysse bort alle dine vanskeligheter. Jeg lover å få deg til å glemme at du pleide å være alene, og gjøre alle ting nye når øynene våre møtes. Jeg vil gi deg alt. Jeg vil gjøre deg glad. Hvis du lar meg, lover jeg å prøve å gjøre dette hver eneste dag.

Jeg vil ikke be om så mye mer fra deg hvis du lover meg det samme. Jeg vil ikke be deg om å slette fortiden din. Det er den som gjør deg til den du er, og jeg elsker deg for det, fordi det er deg. Jeg vil ikke be deg om å miste deg selv for å bli en “vi”. Men jeg håper fortsatt at du vil at jeg skal være en del av “deg”.

par ute i natten

Du og jeg, og alt vi lager sammen

To personer som er sammen vil alltid være mer enn en. To personer kommer sammen for å skape noe større enn summen av deres enkelte deler. Vi vil aldri bare være en pluss en.

Jeg lover å vokse og ta innover meg selv ting du ønsker jeg skal ha. Jeg lover å aldri la en del av regnestykket mangle. Hvis du noensinne føler det på den måten, bare gi meg en liten dytt, fordi du vet at jeg kommer til å være her. Det er bare det at noen ganger liker jeg å gjemme meg så jeg kan se at du kommer. Jeg lover å gjøre alt dette hvis du velger å ta hånden min. Vi kan gjøre alle kalkulasjonene senere.

Jeg tror vi har vunnet, og det er vår tur nå. Jeg vil virkelig love deg alt og være forelsket. Jeg vil gi deg kjærlighet og vite mer om deg. Jeg vil klemme deg og bli kjent med alle de små detaljene som gjør deg spesiell. Jeg vil vite hva du drømmer om, hva du vil, og hvor du vil rømme til. Fordi hvis du lar meg, kommer jeg med deg.

par holder hender

Jeg lover å være meg selv

Jeg vil være meg selv hvert skritt av veien, selv om du kanskje ikke liker det. Jeg fortsetter å være meg, og jeg fortsetter å gjøre ting på min måte. Fordi selv etter at jeg elsker meg selv, vil det fortsatt være mye kjærlighet igjen.

Så jeg lover å gi den til deg. La meg være den personen som får deg til å le, den personen som sover ved siden av deg. La meg være den personen som lytter til deg og omfavner deg.

Jeg lover å gjøre alt dette fordi du gjør meg bedre. Øynene mine tennes når jeg snakker med deg, og jeg kan bare ikke trekke dem bort fra deg. Jeg lover å gjøre alt fordi du alltid er i tankene mine.

Du er alltid der for å berolige meg, for å fortelle meg at alt vil ordne seg. Du sier at hvis vi virkelig prøver, kan vi gå hvor som helst. Hvis vi respekterer hverandre, vil det ikke være noe press, og ingen tvil. Til slutt, sier du at hvis vi elsker hverandre nå, vil vi alltid kunne elske – enda mer.

Jeg lover å gi deg kjærlighet. Jeg vil løse alt som holder deg nede og sette deg fri. Vi har allerede gått på nåler rundt hverandre altfor lenge. Det er på tide å nyte vår belønning, og det er derfor jeg vil love alle disse tingene til deg.


Denne teksten tilbys kun til informasjonsformål og erstatter ikke konsultasjon med en profesjonell. Ved tvil, konsulter din spesialist.