Hvis du skal elske meg, elsk meg vel

Hvis du skal elske meg, elsk meg vel

Siste oppdatering: 20 november, 2017

Jeg ønsker ikke å “se hva som skjer …”, jeg vil ikke at frykt skal komme i veien for meg, jeg vil ikke ha halv kjærlighet eller halve beslutninger eller bedre halvdeler. Jeg vil ikke ha ord eller irrasjonell tvil. Hvis du skal elske meg, elsk meg vel. Hvis du vil, gi meg luft. En enkel gave av noe vanlig er vakkert. Men ikke selg meg røyk. Enhver pris du prøver å sette blir for høy.

Elsk meg fullstendig. Ikke elsk meg fordi du trenger noe, men fordi det å være med meg er som glasuren på kaken til ditt allerede fullstendige liv. Elsk meg godt, dypt og med oppriktighet. Elsk meg ikke ut av nødvendighet, men ut av muligheten for å velge frihet fordi jeg aldri vil begrense deg. Elsk meg vel.

Elsk meg vel

Det er kjærlighet. Det handler ikke om å vente på å se hva som skjer. Det handler om å kaste deg inn i opplevelsen, om å gjøre dristige beslutninger. Det handler om å satse etter at valget er tatt, og ta risikoen. Noen ganger vinner du og noen ganger taper du. I kjærlighet er det en ting som er sikkert: hvis du ikke satser, vil du alltid tape.

Hvis du vil elske meg, forteller jeg deg nå at det ikke kommer til å bli bare solskinnsdager og sommerfugler i magen din. Kanskje du allerede vet det, men det blir mer enn smil og å gå hånd i hånd. Det blir øyeblikk hvor vi må ta tak i hverandre og holde fast. Det blir øyeblikk hvor vi må gi hverandre plass til å tenke og ganger vi trenger hverandres støtte.

Vi må holde hverandre opp noen ganger, og selv om jeg vet at jeg ikke alltid fortjener det, vil jeg sette pris på når du er der for å ta vare på meg. Faktisk, når jeg minst fortjener det, er det når jeg vil sette pris på det mest. Jeg trenger deg til å plukke meg opp og oppmuntre meg til å fortsette. Hvis du er enig, vil jeg signere kontrakten her og nå slik at denne ordningen er gjensidig. Når du trenger meg, vil jeg være der. Hvis du elsker meg vel, vil du ikke angre på det.

elsk meg vel par

Hvis vi tar dette valget, aksepterer vi alle konsekvensene

Hvis du har bestemt deg for å elske meg, la oss kaste oss inn i dette med alle våre forventninger og drømmer. Vi vil takle skuffelser når vi kommer til dem. La oss oppdage hva slags nye opplevelser som venter og kjøpe mye blekk, så vi kan skrive vår historie, den typen som aldri blir kjedelig. Vi vil også skrive om vår frykt, og vi vil skrive om hva vi overvinner.

Hvis du skal elske meg, ber jeg om at du elsker meg. Ikke bare si at du elsker meg, men vis meg. Jeg vil ikke ha meningsløse ord uten handlinger for å støtte dem. Disse ordene varer ikke. Jeg vil føle at jeg er elsket hver dag, jeg vil føle at jeg har noen ved min side som jeg kan stole på. Jeg vil føle at vi har samme formål. Jeg vil føle at selv når du ikke er her fysisk, er du fortsatt med meg.

Hvis du har bestemt deg for å ta hånden min og starte et liv med meg, hold den fast over humpene og len deg nærmere meg i svingene …

Hvis du skal elske meg, skal jeg elske deg

Etter og før jeg ber om noe, må jeg gi noe. Hvis du skal elske meg, lover jeg å gi kjærlighet i retur. Jeg lover å være med deg og være der for deg. Jeg lover å ikke invadere området ditt, men å være nær. Jeg lover å gjøre livet spennende slik at du ikke kjeder deg og gi deg fred når du trenger ro. Jeg lover å gi deg luft når du trenger å puste.

Jeg forplikter meg til å fylle deg når du mangler noe og å dra når du er full. Jeg vil jobbe hver dag for å holde magien levende. Jeg vil lage fred i stedet for å prøve å få rett. Jeg vil vite hvordan jeg kommuniserer logisk og ikke impulsivt. Jeg vil være din trygge klem og ditt rolige smil.

elsk meg vel hender

Denne kontrakten krever en signatur fra begge av oss. Min er på siste linje. Hvis du er enig, kan vi skrive klausulene sammen. Den første siden er full av løfter, den andre er full av forespørsler. Jeg foreslår at vi skriver den tredje siden sammen.

Hvis du skal elske meg, er det fordi jeg har vist at jeg kan gjøre dette, og du vil også gjøre dette. Hvis du skal elske meg, vil vår sterke forbindelse gjøre det til en fantastisk tur. Hvis du skal elske meg, vil jeg gjøre det jeg trenger å gjøre for at du skal ville elske meg. Hvis vi skal elske hverandre, la oss begynne å skrive. Sammen.


Denne teksten tilbys kun til informasjonsformål og erstatter ikke konsultasjon med en profesjonell. Ved tvil, konsulter din spesialist.