Jeg er ikke en prinsesse

Jeg er ikke en prinsesse

Siste oppdatering: 30 oktober, 2017

Jeg er ikke en prinsesse, fordi jeg har ikke på meg glassko. Jeg har på meg sko som er flekkete av gjørme fordi jeg hopper i pytter bare for moro skyld. Det gjør meg fri til å gjøre det jeg vil, ikke hva andre folk forteller meg at jeg skal gjøre.

Jeg er ikke en prinsesse, for når det gjelder kroppshår, om vinteren ser jeg mer ut som Chewbacca enn Prinsesse Leia, og jeg beklager ikke. Uansett hva du kanskje tror, ​​beskytter håret kroppen, og hvis det er svart, passer det med alt!

Jeg er ikke en prinsesse, fordi jeg våkner om morgenen med rotete hår, tørket spytt i ansiktet mitt, og pyjamasen farget av blod fra mensen, og jeg forstår at dette er helt normalt. Jeg lager mesterverk på putevaret mitt fordi jeg glemmer å fjerne sminken min før jeg går til sengs.

Jeg er ikke en prinsesse fordi det eneste slottet jeg har er haug med skitne klær på stolen min, som jeg må fjerne plagg etter plagg, til jeg en dag er i stand til å erobre det. Jeg er ikke en modellkvinne, heller ikke når det gjelder atferd, heller ikke når det gjelder å ta vare på et hus, en familie eller håret mitt. Å være en kvinne gir deg ikke den spesielle kraften til å gjøre alt arbeidet rundt huset.

Jente lager morsomt ansikt

Jeg er verdt mer enn en prinsesse

Jeg er ikke en prinsesse eller et våpen med masse forførelse, fordi jeg er ikke bare et seksuelt objekt som bare er der for å behage andre. Livet mitt dreier seg ikke bare om kjærlighet eller familie; Jeg har en jobb og et mer fullstendig liv enn jeg selv kan forklare.

Jeg er ikke prinsesse fordi jeg lever mitt seksuelle liv fritt, uten å vente på at en prins kommer for å overvinne meg. Denne seksuelle friheten gjør meg ikke enkel eller til en hore, det betyr at jeg opplever seksualiteten min uten skyld eller andre problemer.

Jeg er ikke en manipulator som er besatt av å få det jeg vil ha ved å bruke kroppen min og ikke la noen nekte meg noe. Menn er ikke så enkle at de bare tenker på sex, akkurat som at jeg ikke er så dum at jeg ber om respekt og deretter får dem til å bøye seg ned til mine fysiske våpen.

Jeg er ikke en prinsesse, og det er heller ikke kvinnene rundt meg. De er ingeniører, servitører, fotballspillere og journalister. De er lange og korte, blonde og brunetter, tynne og fete, men de er absolutt ikke prinsesser. Vi har ikke blått blod som går gjennom våre årer, men vi får menstruasjonen vår. Dette blodet er rødt og smertefullt og kommer med humørsvingninger og akne. Når det ikke kommer, skremmer det oss, og når det slutter for godt, opplever vi smerten av overgangsalderen.

Kvinne barberer blomster

Jeg er ikke prinsesse fordi jeg ikke tilhører en kongefamilie, men jeg er en ekte kvinne. Og som alle de andre virkelige kvinnene rundt meg, trenger jeg ikke en ridder i skinnende rustning for å ta vare på meg, fordi jeg vet at prinser ikke eksisterer, for menn er også vanlige folk akkurat som meg.

Du er ikke en prins

Jeg er ikke en prinsesse, og du er ikke en prins. Du har ikke en hvit hest og jeg har ikke et ballerinaskjørt. Og akkurat som at du og dine venner har deres forskjeller, har også vi våre. Derfor er det ingen perfekt oppskrift på forførelse. Du liker en ting og vennene dine liker en annen, og det samme skjer med jenter.

Jeg er ikke prinsesse, og akkurat som deg, er det ingen bruksanvisning til mitt hjerte. Det er ingen forførelseskunst, og det å insistere på å forføre en kvinne etter at hun allerede har sagt nei, er en form for trakassering. Det er ingen mengde delikatesse eller søthet som er verdt å trakassere noen. Enten respekterer du henne, ellers kan du forvente et besøksforbud.

Jeg er ikke en prinsesse, og du er ikke en prins, og på dette tidspunkt håper jeg at du forstår at jeg er lik deg. Prinsesser er for eventyr, og du og jeg er for det ekte livet.


Denne teksten tilbys kun til informasjonsformål og erstatter ikke konsultasjon med en profesjonell. Ved tvil, konsulter din spesialist.