Hva jeg var betyr ikke noe. Det som betyr noe er hva vi kan bli sammen

Hva jeg var betyr ikke noe. Det som betyr noe er hva vi kan bli sammen

Siste oppdatering: 26 oktober, 2017

Hvem bryr seg om hvem jeg en gang var, hvis du har blitt kjent med meg nå, slik som jeg er? Hvorfor betyr feilene jeg gjorde i fortiden noe, hvis jeg dekonstruerte meg selv for å gjenoppbygge meg selv igjen? Og nå er dette det du har blitt kjent med, og jeg har ikke bedt deg om å verdsette eller applaudere det, bare for å nyte det med meg. Hva jeg var spiller ingen rolle, bare det vi en dag kan bli sammen.

Vi har begge følelsen av å ha kastet bort alle disse kyssene, klemmene og tiden det tok før vi fant hverandre. De har blitt fortynnet i tiden og hengende i luften, det dekker oss med visdom og perspektiv. Men de bor ikke lenger i oss. De har dratt for å kanskje hjelpe andre mennesker langs deres følelsesmessige vekst og utvikling. Nå fortsetter vi å vokse, bevege oss fremover, gjøre feil … men annerledes, med andre historier.

Vi forlater en historie for å skape en annen

Hver og en av oss på veiene våre, uten å bremse ned eller øke farten. Likevel, underveis, vet vi at hvis vi snubler, vil vi ikke falle ned en klippe. Ikke uten at den andre personen i det minste prøver å unngå det. Hvis vi ikke tenker og handler på denne måten, hva godt ville det gjøre å være sammen?

Fordi ingen har reddet den andre, og de vil heller ikke det. Men den delte kjærligheten og lidenskapen vi føler, gir oss styrke slik at slutten av hver dag vil være en slags frelse, en heroisk innsats gjort sammen. Jeg vet ikke om jeg tror på romantisk kjærlighet. Den jeg har blitt fortalt om, er den som har skadet meg. Nå tror jeg bare på den typen som får meg til å føle meg bedre.

“Når du elsker noen, elsker du hvem de er, og ikke hva du vil at de skal være.”

– León Tolstói-

Omfavnelse

Jeg kunne forklare mange ting jeg har gjort eller hvem jeg en gang pleide å være, men hvis jeg noensinne trengte det, ville jeg ikke. Det er ikke behov for forklaringer når det er grunner til å være sammen, grunner som betyr noe. Den slags grunner som fyller øynene dine med forventninger og pakker alle dine tanker mot den personen inn i mysterium.

Fordi dere kan være sammen på mange måter, men dere kan bare elske i noen få. Så jeg føler heller ikke behovet for å slå meg til ro i en bestemt sivilstatus. Jeg er ikke i en fase, jeg ønsker ikke å slå meg ned noe. Jeg vil gå i livets takt og rytme. Ikke til opposisjonene til omverdenen. Jeg vil at den skal blomstre. Det jeg føler er en lidenskap for å leve det. Ikke behovet for andre å se det. Min kjærlighet er ikke en kult til ego, noe som mange andre mennesker spiller på.

Og hva med deg?

Jeg snakker med deg om deg, og om hva som interesserer meg. Om hva som virkelig betyr noe. Jeg vet ikke nøyaktig kronologien til livet ditt. Jeg er interessert i å vite hvilken side av sengen du liker å sove på. Jeg vil ha grunn til å alltid ha en tilskuerplass når det gjelder å se deg glad … og vite at jeg hadde noe å gjøre med det.

Vi kunne fortelle hverandre mye om hva vi pleide å være, men faktisk ville alt bli ødelagt. Når du er mer interessert i å se på de øynene som ser tilbake på deg enn om å bekymre deg om fortiden, er du forelsket, og ifølge mine tidligere erfaringer er det et godt tegn. En som har ført meg til å være med deg. Jeg var ikke født, og jeg levde heller ikke for å finne deg, men det skjedde. Og jeg er veldig glad for at vi er sammen nå.

Hva forventer vi fra oss, uten å vite alt om hvem vi var?

Hva kan du forvente av en kjæreste som ikke vet fullt ut hva den andre personen har gjort i fortiden? Det er hva noen sier. Disse menneskene ser kjærlighet som et jobbintervju og følelser som de nødvendige ingrediensene til en bestemt oppskrift.

Vi vet hva vi trenger å vite om den andre personen. Jeg vet at du har en historie. Noe som ligger i mysteriet ved å avdekke sjelen din uten å måtte tørke støv av ditt tidligere liv. Det kan bare føre til skitt.

Det som er viktig er fremfor alt at du også bryr deg om hva vi har sammen. At du støtter mine beslutninger, ikke fordi de er praktiske for deg, men fordi du vet at de gjør meg lykkelig. At du bryr deg om hva jeg gjør, ikke fordi du vil kontrollere det, men fordi du vil forstå meg bedre. At du ikke bekymrer deg for å snakke, eller noen ganger krangle, fordi du verdsetter tiden når vi ikke krangler.

Omfavnelse

Du er ikke en ideell kjærlighet. Du er ikke en prins, og jeg er ikke din prinsesse. Vi møttes ikke i ungdomsårene, og vi ble ikke berørt av en tryllestav. Vi er et par som bygger sammen, fordi de allerede vet en grunn verdt å helbrede. Og den grunnen er å elske hverandre. Jeg vet om deg hva jeg alltid ønsket og drømte, at det ikke var en perfekt historie. Det var ikke den perfekte kjærligheten med uberørt historie.

Jeg ønsket en rolig kjærlighet, men kraftig på samme tid. Noe rotete, utfordrende, men ikke farlig. Noe inspirerende, men ikke fylt med gåter uten svar. Jeg trenger ikke å vite noe annet om deg. Fordi med det jeg allerede vet, føler jeg meg allerede overveldet.

Med det jeg vet nå og hva jeg tenker om vår fremtid, har jeg allerede nok følelser å håndtere, forstå og nyte. Så hva kan forventes fra oss hvis vi er på samme side? Jeg antar at ingenting og alt på en gang, det er sjarmen ved å miste det eksplisitte å komme til oppriktige.


Denne teksten tilbys kun til informasjonsformål og erstatter ikke konsultasjon med en profesjonell. Ved tvil, konsulter din spesialist.