Du kjenner meg godt, men jeg vil ikke fortelle deg hvem jeg er før til slutt

Du kjenner meg godt, men jeg vil ikke fortelle deg hvem jeg er før til slutt
Gema Sánchez Cuevas

Skrevet og verifisert av psykologen Gema Sánchez Cuevas.

Siste oppdatering: 26 mai, 2018

Du kjenner meg veldig godt. Jeg er her for deg, jeg har bare en sjanse til å få deg tilbake, og jeg vil bare avsløre min sanne identitet til slutt. Svar meg ærlig – når var sist gang du så på stjernene? Hva har LED-lyset på telefonen din, som nålestikkene av lys som filtrerer gjennom himmelen ikke har?

Jeg prøver bare å komme nær deg på en eller annen måte. Fordi du har en viss erfaring i livet og vet hvordan du kommer deg gjennom innspillene til dette fugleskremselsfylte samfunnet med smarttelefonen din. Jeg skriver til deg, personen som mister sin evne til å overraske seg selv, fordi dypt nede vet du hvem jeg er.

Jeg vil at du skal lytte ordentlig til meg

Nå som du tror at du holder livets eneste sannhet, og en falsk følelse av stabilitet dekker for øynene dine som solbriller, nå kan du lytte til meg. Men … hvorfor ville du høre på meg? Du har allerede reist rundt halvparten av verden, og du kan forsvare deg på flere språk. Men du er aldri like flink til å snakke dem som du har lyst til å være.

Og kanskje har du allerede lest Hopscotch og A Confederacy of Dunces, i tillegg til Hundre års ensomhet. Du har kanskje sett de hundre beste klassiske filmene du så på en liste som ble laget av en fyr som sa at han har sett enda flere filmer enn deg, hvis er meninger er så raffinerte at de kan like godt kan være universelle. Hvordan kunne jeg fortelle deg noe, du har vært forelsket og fått dine mastergrader og hoppet inn i det ukjente.

Barn med kosebamse

Du har vært fantastisk så mange ganger … Føttene dine har gått så fort langs den brennende sanden av uendelige strender. Du har fortsatt de skoene du hadde på deg da du danset ved landets beste musikkfestivaler. De som var vite før du dro på en løpetur, og helt grå av skitt når du kom hjem. Du har samlet noen arr som du stolt kan vise frem til vennene dine, de som viser dine synder du kan tilstå, eller ville være nyttige hvis du noen gang måtte bevise din tapperhet. 

Selv etter alt dette våger jeg fortsatt å skrive til deg. Jeg våger å fortelle deg ting rett til ansiktet ditt fordi du kjenner meg godt, fordi jeg er deg. Det er sant, når du er skadet, har jeg også vondt. Det er mine arr også. Jeg er som den personen du pleide å være, som det barnet som brenner inne i deg, fanget i et virvar av kjøtt og bein, men også frykt og illusjoner. Jeg har blitt blokkert av reglene som ble skapt av noen av våre forfedre som var ruset av makt.

Jeg vil at du skal bli begeistret for ting igjen

Det jeg sier er at jeg vil at du skal se på den stjerneklare nattehimmelen. Jeg vil gjerne at ting bare skal være ting og at folk bare skal være like viktige for deg som de fortjener å være. Jeg trenger at du blir begeistret for de små tingene igjen. Jeg trenger at du hopper i pytter og er i stand til å skremme duer som det barnet du var i parken. Jeg vil at du ikke skal unngå regnet og at du skal la deg selv bli våt uten frykt.

Glad jente i regnet

Lev i dag fordi det i morgen kan være for sent – sett av tid til deg selv. Del den med de som fortjener det, de som får deg til å føle deg varm, de som ikke påvirker deg på en dårlig måte. Fordi det er dette livet handler om, å dele. Lev det alene eller med andre mennesker, men vær sann mot dine følelser og emosjoner. Ikke skuff deg selv. Vær konsekvent. 

Jeg lar deg gå nå, men ikke før jeg forteller deg at jeg elsker deg. Hvem elsker deg mer enn jeg gjør? Ingen. Tenk på hvor lenge jeg har vært med deg. Så jeg vil virkelig at du, fra et følelsesmessig sted, skal begynne med noe enkelt. Det kan være en vannballongkrig, ​​å trosse tyngdekraften på rullebrettet ditt, eller tilbringe litt tid til å ikke tenke på noe annet enn å sparke rundt en ball … gi det barnet inni deg en sjanse.

Verden er full av folk som ikke har møtt dine forventninger, men det er andre som aldri vil skuffe deg … og den første typen vil aldri være et godt eksempel på det andre.

Jeg dedikerer denne sangen til deg – elsk deg selv. Det er en sang av Hailee Steinf eld, og den vil definitivt få deg til å smile.


Denne teksten tilbys kun til informasjonsformål og erstatter ikke konsultasjon med en profesjonell. Ved tvil, konsulter din spesialist.