Hver person som passerer gjennom mitt liv er en del av historien min

Hver person som passerer gjennom mitt liv er en del av historien min

Siste oppdatering: 09 mars, 2018

Hver person som har opptrådt i mitt liv, er en karakter i historien min. Personen jeg er i dag er virkelig en samling av de store og små tingene de har gitt meg – inkludert deres tid.

Og det hele etterlot sitt merke på meg på en eller annen måte. Noen av dem husker jeg ofte mens andre er glemt, men de gjør meg til den jeg er i dag. Derfor, hvis jeg kunne endre noe fra fortiden eller ta andre beslutninger, ville jeg ikke være den samme personen. Fordi alt som har skjedd med meg, har fått meg hvor jeg er.

Alt vil få meg til å vokse: alt er en del av historien min

Det faktum at alt som passerer gjennom livet mitt etterlater sitt merke, betyr ikke at det alltid er hyggelig og positivt. Noen ganger er jeg heldig og går sammen med noen som fyller meg positivt, men andre ganger kan jeg støte på noen jeg ikke ønsker at skal gå sammen med meg eller slippe inn i historien min, men jeg må det likevel.

På en eller annen måte får alt som skjer meg til å vokse. Enten de er positive erfaringer og magiske møter eller negative erfaringer og ubehagelige farvel. Alt som skjer bidrar til historien min, inkludert negative ting. Tross alt, uten dem ville jeg ikke vite hva jeg vil ha i mitt liv.

Min historie: En sti gjennom en stjerneklar himmel.

Min historie: jeg bestemmer hvordan livet mitt tolkes

Det viktigste er hvordan jeg plasserer hver opplevelse i historien min. Hva gjør jeg med det som har skjedd med meg? Hvordan integrerer jeg det i hvem jeg er? Tilpasser jeg meg og vokser? Eller tvert om, stopper jeg og lar det trekke meg ned? Hvordan velger jeg å se ting?

Dette siste spørsmålet er bra. Fordi hvis jeg tillater meg å bli definert av kritikk vil jeg ende opp knust i biter. Og hvis jeg bare tillater gode, positive ting i historien min, vil jeg leve i en uvirkelig verden. På den annen side, hvis jeg er i stand til å finne en balanse mellom begge ytterpunkter, vil jeg se hvem jeg egentlig er.

Alt dette fører meg til å tenke at selv om jeg vet at jeg er kulminasjonen av menneskene og opplevelsene i mitt liv, er det jeg som får organisere brikkene for å gjøre meg til hvem jeg vil være. Så, jeg prøver å sette de tingene som får meg til å føle meg bedre først, og jeg lærer å bruke resten for å gjøre meg sterkere og forstå hva det er som gjør meg ulykkelig. Kanskje jeg kan bruke det til å hjelpe andre også.

Alt jeg har gått gjennom er en del av historien min

Også, over tid har jeg kunnet forstå at hver gang jeg møter noen, eller jeg befinner meg i en ny situasjon, oppdager jeg en helt ny del av meg selv. Mine relasjoner viser meg mer om hvordan jeg er, enn hvordan de er, og det samme skjer når jeg gjør nye ting. Det er en ekstraordinær ting å tenke på!

“Når det er riktig forstått, alt som skjer med oss ​​fører oss til oss selv”

– Carl Jung –

Åpen bok ved innsjø

Så jeg angrer ingenting. Ikke de avgjørelsene jeg tok, og heller ikke de menneskene jeg etterlot. Fordi alt jeg har gått gjennom er en del av historien min. Når jeg tar feil, kan jeg enten leve i fortiden og bruke tiden min på å prøve å angre på det, eller lære å se mine feil som bare et kapittel i historien min og fortsette å skrive nye. Jeg velger sistnevnte. Fordi jeg helst vil være den jeg er nå – en samling historier – og velge fargen jeg vil skrive livet mitt med.


Denne teksten tilbys kun til informasjonsformål og erstatter ikke konsultasjon med en profesjonell. Ved tvil, konsulter din spesialist.